Поръчки: Услуги на информационни агенции

6 архивирани обществени поръчки

Неотдавнашни обществени поръчки на услуги на информационни агенции в България

2019-07-30   Media Monitoring and Analysis in Bulgaria (European Parliament, Directorate-General for Communication, Directorate B ‘Liaison Offices’, Liaison Office in Bulgaria)
The European Parliament launches this procedure aiming to award a one-year framework contract for daily monitoring of written press (national/regional), audiovisual media (radio, TV) and the main online (internet) media. This contract may be renewed up to a maximum of 4 years. Преглед на обществените поръчки »
Споменати доставчици: Mediazoom OOD
2015-08-25   Избор на изпълнител за организиране и провеждане на мероприятия и дейности за повишаване информираността на... (Министерсво на здравеопазването)
Избор на изпълнител за организиране и провеждане на мероприятия и дейности за повишаване информираността на определени целеви групи от населението за профилактика на оралните заболявания по Националната програма за профилактика на оралните заболявания при деца от 0—18 годишна възраст в Република България. Изпълнението на мероприятията и дейностите включва: По обособена позиция № 1 — Организиране и провеждане на годишен форум, насочен към профилактика и лечение на оралните заболявания и популяризиране на … Преглед на обществените поръчки »
Споменати доставчици: „Атлас Травелс“ ЕООД, ЕИК 130026450 „БМ Адвайз“ ЕООД, ЕИК 203394342
2015-08-13   Daily media monitoring services (European Parliament, Directorate-General for Communication, Directorate B ‘Information Offices’, Information Office in Bulgaria)
The European Parliament launches this procedure aiming to award a 1-year framework contract for daily monitoring of written press (national/regional), the main audiovisual media (TV, radio) and the main online (Internet) media. Преглед на обществените поръчки »
Споменати доставчици: MediaZoom Ltd
2011-07-07   Провеждане на информационна кампания за представяне на резултатите от националното изследване на условията на труд в... (Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда",)
Провеждане на информационна кампания за представяне на резултатите от националното изледване на условията на труд в България, с 3 обособени позиции. Преглед на обществените поръчки »
Споменати доставчици: ДЗЗД "Графити" ДЗЗД "Прайм Тайм - Мастър ПР"